Știri Tehnologie

Audi își conectează clienții la pulsul Cupei Mondiale

Șoferii de modele Audi dotate cu servicii Audi Connect pot de acum să asculte muzica favorită în automobil datorită recentei integrări a funcției Amazon Music și la fel ca acum doi ani când s-a desfășurat Campionatul European de Fotbal, există și un serviciu special dedicat împătimiților sportului rege.

Astfel, pe parcursul Cupei Mondiale șoferii de Audi pot fi siguri că nu vor pierde nici un gol – în iunie și iulie competiția din Rusia este susținută de compania din Ingolstadt cu ajutorul funcției „2018 World Cup Ticker”, disponibilă pentru clienții săi europeni. Un serviciu temporar de informații, noua funcționalitate va aduce știri despre echipe, orarul de desfășurare al meciurilor, scoruri curente, rezultate și clasamentul chiar și atunci când fanii sunt pe drum. Practic orice model Audi cu o conexiune activă de date și capabilități 3G+, care au sistemele de infotainment MIB 1 sau 2 vor putea beneficia de noul serviciu.

Independent, Audi Connect are parte și de integrarea Amazon Music, serviciu de streaming online care oferă o librărie de până la 50 de milioane de melodii, plus o varietate în continuă creștere de transmisii live, cum ar fi meciuri de fotbal sau alte evenimente sportive. Amazon Music este acum complet integrat în sistemul MMI (2 și 2+) al modelelor Audi recente (noul A6, marele A8 sau SUV-ul Q8 ar fi exemple bune) și lucrează cu aplicația myAudi de pe smartphone-ul utilizatorului, fiind disponibil momentan în Germania, SUA, Anglia, Franța, Spania și Italia.