Home Știri Audi S1, mezinul sportiv al gamei

Audi S1, mezinul sportiv al gamei

de

Audi S1 devine cel mai mic model sportiv din gama mărcii din Ingolstadt. Mașina ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 5.8 s.

Audi S1

Audi S1

Noul Audi S1, anunțat deja de o serie de imagini-spion, are sub capotă un motor capabil să furnizeze 230 CP. La asta se adaugă un cuplu motor de 370 Nm, totul pentru a obține performanțe demne de invidiat. Audi S1 ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 5.8 s, o valoare impresionantă.

Ediție aniversară pentru Audi RS4

Acest mic hot-hatch are și o versiune cu cinci uși, Audi S1 Sportback, ce realizează sprintul de la 0 la 100 km/h în doar 5.9 s. Suspensiile au fost substanțial modificate. Acum există o suspensie multilink cu patru brațe în spate și amortizoare mai ferme pentru toate roțile. Standard, mașina va avea sistemul Audi Drive Select, ce permite selectarea modului în care mașina răspunde la apăsearea pedalei de accelerație și fermitatea amortizoarelor.

Noi suspensii pentru Audi S3

Micul Audi S1 va avea tracțiune integrală și o cutie manuală cu șase trepte ca dotări standard. Opțional este oferită cutia automată S tronic, cu dublu amberiaj. Prețurile pentru micul hot-hatch nu au fost încă anunțate.

Articole similare

Comentarii închise.