Home Revista AMS Auto Motor și Sport nr. 295 Iunie 2022

Auto Motor și Sport nr. 295 Iunie 2022

de Răzvan Măgureanu
AMS 6/2022

Din sumar:

14        Știri

Strategia brandurilor de lux de la Mercedes, Mercedes-AMG Vision, BMW M4 CSL, BMW Seria 3 facelift, Renault renunță la Rusia, Interviu Xavier Martinet, Dacia

Teste & prezentări

8          Mercedes EQS 580 4Matic Am testat pe lângă Sibiu regele segmentului electric atât ca lux, cât și ca autonomie.

18        Range Rover Sport A treia generație a acestui SUV de lux, dar foarte bine pregătit pentru off-road, afișează enorm de multă tehnologie.

20        Renault Kangoo Nu impresionează prin putere sau dinamică, dar este mașina perfectă pentru vacanță. Peste 1000 km cu un plin? Da, mai există așa ceva.

22        Mazda CX-60 Am avut un prim contact cu cel mai nou și premium SUV al constructorului japonez, în versiune PHEV.

26        Renault Mégane E-Tech Electric După ce a obținut titlul Best Electric Car in Romania 2022, a trebuit să ne convingă (iar) că merită acest premiu.

32        Kia EV6, Ford Mustang Mach-E, Ioniq 5, Tesla Model Y Doi frați coreeni, plus două modele americane. Care ar putea fi clasamentul în acest caz?

46        Honda HR-V vs Toyota Yaris Cross Punem față în față două modele deosebite mai ales prin ingenioasele sisteme de propulsie hibridă.

52        BMW iX vs BMW X5 Un altfel de electric versus termic, pentru că am comparat două modele de peste 500 CP.

64        Audi A8 facelift Am testat schimbările limuzinei de lux Audi în format PHEV, pentru a vedea cum s-a pregătit în condițiile în care cei doi rivali ai săi au schimbat generațiile.

72        Mercedes-AMG GT R La sfârșitul producției sportivului cu motor V8, am luat un exemplar pentru câteva tururi de rămas-bun. Pe gheață, cu 585 CP.

Interviu

42        Gilles Le Borgne Directorul de dezvoltare de la Renault spune că este riscant să pariezi totul pe electrificare.

Eveniment

58        Best Electric Car in Romania Vă spunem cum s-a simțit această competiție desfășurată timp de 3 zile și mai ales de ce ajunge să fie un reper în segmentul EV-urilor.

Tehnică

68        Tehnologia de mâine Magna Powertrain ne-a invitat la un test hibernal, un eveniment dedicat propulsiilor electrice de mâine.

 Sport

78        Portret de pilot Cristiana Oprea, prima româncă pilot în WRC, alături de Andrei Mitrașcă în etapa de WRC din Croația

Mașini în acest număr:

64        Audi A8 facelift
52        BMW iX
16        BMW Seria 3 facelift
52        BMW X5
32        Ford Mustang Mach-E
46        Honda HR-V
32        Hyundai Ioniq 5
32        Kia EV6
22        Mazda CX-60
72        Mercedes-AMG GT R
8          Mercedes EQS 580
18        Range Rover Sport
20        Renault Kangoo
26        Renault Mégane E-Tech Electric
32        Tesla Model Y
46        Toyota Yaris Cross

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.