Home Revista AMS Auto Motor și Sport nr. 308 iulie 2023

Auto Motor și Sport nr. 308 iulie 2023

de Răzvan Măgureanu
auto motor si sport 308, iulie 2023

Prim-plan

6       Honda ZR-V Un prim contact cu acest nou SUV Honda propulsat de aceleași eficient sistem e:HEV

10        Trend auto

Renault Rafale, Porsche Mission X, VW ID. Buzz lung, Fiat 600e, Aston Martin DB12, Mitsubishi Colt, Mercedes Vision One-Eleven, VW Touareg facelift, Dacia Sandero electric,  creșteri mai mari de preț datorită Euro 7

Teste & prezentări

14        BMW XM Test în România cel mai puternic model de serie BMW, produs de către departamentul M și propulsat de un sistem PHEV

18        Cupra Born, Kia Niro EV, Renault Megane E-Tech Electric Test comparativ între trei compacte care își dispută nu doar autonomiile, ci și stilul în care se conduc

28        BMW iX1 Am testat cel mai mic BMW electric actual în cea mai puternică configurație disponibilă.

32        Jeep Avenger, Lexus LBX, Volvo EX30 Trei mici modele, două electrice și un full hybrid, care ar trebui să aducă volume mari de vânzări pentru mărcile respective

36        BMW Seria 5 Noua generație a berlinei de clasă mare vine cu noi idei de conectivitate și o gamă completă de motorizări, inclusiv electrică.

40        Audi A3, BMW Seria 1, Cupra León, Kia Ceed, Peugeot 308 Test comparativ între nu mai puțin de cinci modele compacte echipate cu motorizări pe benzină

50        Porsche Cayenne Prim contact cu faceliftul SUV-ului german, care nu renunță la motorizarea V8 și se conduce mai bine decât oricând.

56        Porsche Taycan Cross Turismo 4S Am testat cel mai potrivit model electric al gamei Taycan pentru drumurile neasfaltate.

58        Mazda CX-60 e-Skyactiv D După testul din Spania, am vrut să vedem cum se simte noul șase-în-linie diesel pe drumurile din România.

Tehnologie

60        Nissan e-Power Vă spunem totul despre cum funcționează tehnologia de propulsie strict electrică, asistată de generator și care sunt avantajele sale principale.

Fascinație

64        Mercedes-AMG SL Am testat, pe drumurile românești, noua generație SL, dezvoltată pe o platformă dedicată și cu suspensii demne de circuit.

Second-hand

70        Škoda Superb A treia generație îi convinge pe toți cei care au nevoie de mult spațiu, dar are numeroase alte avantaje.

Sport

76        Ferrari 499P Vă prezentăm câteva dintre secretele mașinii cu care Ferrari a venit în premieră la Cursa de 24 ore de la LeMans și a câștigat-o după o pauză de 58 de ani.

78        Portret de pilot Bogdan Duma are 17 ani și concurează în Porsche Sprint Challenge Benelux.

80        Raliul Argeșului Povestea primului raliu al lui Bogdan Toma, la volanului unui Peugeot 208 R2, care s-a terminat pe podium.

 

 

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.