Home Revista AMS Auto Motor și Sport nr. 307 iunie 2023

Auto Motor și Sport nr. 307 iunie 2023

de Răzvan Măgureanu
Auto motor si sport 307, iunie 2023

Prim-plan

6          Planurile Škoda Pentru viitorul apropiat, Škoda pregătește modele electrice noi, dar și unele convenționale.

 10       Trend auto 

Cupra Tavascan, BMW Seria 5, Mini Cooper SE, strategia de electrificare Jaguar Land Rover, Honda CR-V pentru Europa, BMW Concept Touring Coupe, Renault Rafale, range Rover cu motoare noi, McLaren 750S

Teste & prezentări

14        Dacia Spring Extreme Am condus noua versiune de 65 CP a modelului electric Dacia și am constatat cum se simte plusul serios de dinamică.

18        Kia e-Niro După mai multe zile de test cu noua generație a SUV-ului electric coreean, vă spunem dacă eficiența sa remarcabilă merită creșterea de preț.

22        Škoda Enyaq Coupé Am testat primul RS complet electric, care are o echipare demnă de segmentul premium.

26        Toyota Aygo X vs Suzuki Ignis Din acest duel japonez, aflăm ce mai poate face o mașină de clasă mini în afară de a fi scurtă și mică.

34        Mercedes A 200 Am condus sedanul Clasei A, care a trecut recent printr-un facelift pentru ultima oară.

36        Dacia Jogger Extreme Un prim contact cu cel mai bun nivel de echipare al acestui model pregătit pentru escapade de weekend

38        Audi A8 50 TDI, BMW 740d, Mercedes S 350 d Un test comparativ de zile mari între cele trei berline din clasa de lux echipate cu motorizări diesel

52        Mini Cooper SE Cabrio Am condus primul cabriolet veritabil cu propulsie electrică, disponibil în serie limitată, dar la un preț consistent.

54        Mercedes S 580 e 4 Matic Am aflat cum se simte și cât merge în modul electric cea mai mare berlină a constructorului german cu sistem de propulsie PHEV.

56        Dallara Stradale Cel dintâi contact cu primul model de stradă produs de celebra companie italiană din lumea sporturilor cu motor

Evenimente

 48        Cars and Roads Și anul acesta, am descoperit locuri minunate din România, timp de 9 zile, la bordul a șapte SUV-uri electrificate.

62        Best Electric Car in Romania Povestea celor 3 zile pe drumurile din regiunea Moldovei, în care 14 jurnaliști auto au stabilit învingătoarea ediției din acest an.

Second-hand

70        Mini seria F Poate o mașină pur distractivă cu aspect retro precum Mini să fie cu adevărat solidă? Analizăm problemele și avantajele modelului care a debutat în 2014.

Sport

76        CNR, Raliul Harghitei În primul raliu din 2023, Sebi Barbu a arătat că are o treaptă de viteză în plus.

80        Campionatul European de Viteză în Coastă Dodo Pițigoi, cel mai rapid pilot român al categoriei I la viteză în coastă a participat la etapa din Austria.

 

 

 

 

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.