Home Modele noi Facelift discret pentru Audi A6/A7 Sportback

Facelift discret pentru Audi A6/A7 Sportback

de Răzvan Măgureanu
Audi S6 Sedan, Audi S6 Avant

Limuzina de clasă mare Audi A6 și coupe-ul cu patru uși Audi A7 Sportback au primit un facelift discret pentru 2024.

În cazul lui Audi A6 limuzină și Avant, clienții pot alege între echipările Basic, Advanced și S Line iar în cazul lui Audi A7 Sportback între Basic și S Line.  Fiecare linie de echipare se caracterizează prin elemente de design independente față și spate. De exemplu, diferențierea se face la grila single frame.

la versiunea de bază Basic, grila radiatorului este negru mat cu o ramă cromată. Linia Advance are o grilă a radiatorului crom închis lucioasă. Partea frontală se mai diferențiază prin prizele de aer laterale în timp ce la spate se remarcă difuzorul cu design dinamic având o ramă de plastic în argintiu selenit. Linia Advance include și jantele de 18 inchi.

La echiparea S-Line se observă inserțiile cromate, iar în spate rama difuzorului este gri platinum la A6 și cromată la A7 Sportback.

Linia S Line care înlocuiește fostul pachet sport S Line este disponibilă și pentru interior și în caz planșa de bord și plafonul sunt finisate în negru.  Volanul sport multifuncțional cu padele pentru schimbarea vitezelor de culoare neagră are cusături contrastante, iar pedalierul și locul de odihnă pentru picior sunt din aluminiu.  Scaunele sunt îmbrăcate într-o combinație textil/piele la Audi A6 și tapițerie Dinamica la A7 Sportback cu litera S embosată pe spătarul scaunelor față.

De asemenea, la S-Line grila single frame are inserții cu look de aluminiu și prize de aer laterale mai bine puse în evidență. La Audi S6, prizele laterale sunt negru mat, iar la S7 Sportback au culoare crom închis mat. Spoilerul față este vopsit în arginitiu selenit la ambele modele.

Sunt disponibile acum nu mai puțin de 12 culori exterioare și opt nuanțe pentru interior. Cockpitul virtual cu indicatoarele de bord digitale afișate pe un display de 12,3 inchi și farurile full LED sunt standard la toată gama. De asemenea, sunt disponibile noi modele de jante, de la 17 la 21 inchi.

Audi A7 SportbackTFSI eAudi A7 SportbackTFSI eAudi A7 SportbackAudi A7 SportbackAudi A7 SportbackAudi A7 SportbackAudi A7 SportbackAudi A7 SportbackAudi A7 SportbackAudi A6 SedanAudi A6 SedanAudi A6 Sedan TFSI eAudi S6 SedanAudi S6 SedanAudi S6 SedanAudi S6 SedanAudi S6 AvantAudi S6 Sedan, Audi S6 AvantAudi A6 SedanAudi A6 SedanAudi A6 SedanAudi A6 Sedan 2024Audi A6 Avant TFSI e quattro 2024Audi A6 Avant TFSI e quattro 2024Audi A6 Avant 2024Audi A6 AvantAudi A6 allroad quattroAudi S7 Sportback 2024

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.