Home Știri Autoitalia renunță la marca Infiniti

Autoitalia renunță la marca Infiniti

de

Importatorul Autoitalia renunță la comercializarea mărcii Infiniti în România după numai patru ani de la debutul importurilor pe piața locală.

Infiniti

Performanțele slabe de vânzări au determinat Autoitalia să renunțe la importul și comercializarea mărcii Infiniti în România. Astfel, compania va mai avea în portofoliu doar mărcile Fiat, Jeep și Maserati. Informația a fost oferită chiar de către Israel Meir, directorul Autoitalia, care a fost citat de 0-100.ro și zf.ro.

Infiniti pregătește un concurent pentru Audi A1 și BMW Seria 1

Marca premium Infiniti aparține grupului Nissan, iar strategia japonezilor a fost de la început să separe activitățile de import și comercializare pe piețele europene de cele ale mărcii Nissan. Astfel, în 2009, Autoitalia a preluat Infiniti pentru România.

Compania israeliană Mediteranean Car Company a preluat AutoItalia în mai 2011 de la omul de afaceri Herbert Stein, care fondase compania în anii ’90. Israelienii au renunțat de atunci la marca SsangYong, brandul de motociclete Honda și, mai nou, Infiniti. În continuare, Autoitalia se va concentra pe mărcile Jeep, Maserati și Fiat.

Articole similare

Comentarii închise.