Home Știri Carlos Ghosn anunță o producție record la Dacia în 2013

Carlos Ghosn anunță o producție record la Dacia în 2013

de

Președintele alianței RenaultNissan, Carlos Ghosn, anunță o producție de 343.000 de unități la uzina Dacia din România pentru 2013.

carlos-ghosn

Aflat într-o scurtă vizită în România, Carlos Ghosn a declarat că uzina Dacia din România nu va fi afectată “în perioada următoare” de investițiile realizate de Renault în fabricile din Rusia și Maroc. De altfel, Carlos Ghosn spune că uzina Dacia din România va avea o producție de 343.000 de unități anul acesta.

Autoitalia renunță la marca premium a lui Nissan

Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, Carlos Ghosn i-a prezentat preşedintelui Traian Băsescu planurile de dezvoltare ale companiei pentru anii următori, care vizează, menţinerea activităţii uzinei Dacia de la Piteşti, cel puţin la nivelul actual.

Test: Renault Clio RS

Totodată, Carlos Ghosn a dat asigurări că planul de afaceri al companiei Renault pentru perioada următoare prevede ca dezvoltarea producţiei în Tanger (Maroc) şi Togliatti (Rusia) să nu afecteze producţia în uzina de la Piteşti.

Noua generație Nissan X-Trail

La finalul înrevederii, preşedintele i-a înmânat directorului Renault-Nissan, Carlos Ghosn decoraţia Ordinul Naţional „Steaua României” – în grad de Comandor, în semn de înaltă apreciere pentru contribuţia determinantă în eficientizarea industriei de automobile din ţara noastră.

 

 

Articole similare

Comentarii închise.