Home Știri BMW conduce topul producătorilor de mașini premium

BMW conduce topul producătorilor de mașini premium

de

BMW are toate șansele să termine pe prima poziție în clasamentul mărcilor premium, însă Audi și Mercedes se află în plină ofensivă.

BMW Audi Mercedes

Luna octombrie a fost foarte bună pentru producătorii germani de mașini premium. BMW și-a consolidat prima poziție în clasament și are toate șansele să termine anul pe primul loc, în fața Audi și Mercedes. Cu toate acestea, vânzările Audi și Mercedes la nivel mondial au crescut într-un ritm superior. BMW a avut creșteri ale vânzărilor în toate segmentele în care este prezent, chiar și noul i3 înregistrând un număr bun de comenzi (aproape 13.000) în primele 10 luni ale anului.

Care este cel mai bun SUV compact?

Audi se află pe locul 2 în clasament atât în luna octombrie, cât și în clasamentul realizat după primele 10 luni ale anului. Audi a vândut aproape 1.445.000 de mașini în 2014, cu 30.000 mai puțin decât BMW. Cele mai bune piețe pentru Audi au fost China, SUA și Marea Britanie.

Audi S4 vs BMW 335i xDrive

Vânzările Mercedes sunt în plin avânt. Luna octombrie a consemnat o creștere a livrărilor cu 11,5% față de perioada similară a anului trecut. Per total, Mercedes a vândut puțin peste 1.336.000 de mașini în 2014, cu 12,4% mai multe decât în 2013. Cele mai de succes modele au fost cele de clasă compactă (A-Class, GLA și CLA) și S-Class.

Articole similare