Home Știri BMW Isetta, apariție inedită la festivalul de muzică SoNoRo

BMW Isetta, apariție inedită la festivalul de muzică SoNoRo

de

BMW Isetta este modelul care l-a adus pe directorul festivalului SoNoRo, Răzvan Popovici, la concertul desfășurat la Ateneul Român.

BMW_Isetta_viziteaza_festivalul_SoNoRo_BMW_Florin_Vitzman_small2_800x533

Dacă anul trecut 1326 cai putere au fost puși la dispoziția SoNoRo pentru transportul invitaților în elegante limuzine BMW Seria 7, acum au fost suficienți 13 cai putere pentru o apariție de gală: un BMW Isetta 300 l-a adus pe directorul festivalului, Răzvan Popovici, la concertul de la Ateneul Român.

Test: BMW 650i xDrive Coupe

BMW este printre puținele mărci care utilizează un „sound logo” pentru  a marca sonor clipurile publicitare pe radio și TV.  De această dată însă, sunetul inconfundabil al motorului de un singur cilindru al BMW Isetta a fost în centrul atenției. Este cel mai mic motor BMW care a echipat un automobil și propulsorul care a dispus de cei mai puțini cai putere. Sunetul unui BMW Isetta este la fel de inedit precum imaginea specială a mașinii, una dintre cele mai bine vândute și mai apreciate modele din era bubble-car.

BMW Seria 2 – imagini oficiale și informații complete

În 2013, Festivalul SoNoRo sărbătoreşte opt ani de existenţă printr-o ediție triumfală, la înălțime, care  dezvăluie o altă latură a personalității festivalului – „Up!“. Publicul bucureștean a putut participa la douăsprezece evenimente organizate cu ocazia acestui festival.

Anul acesta, SoNoRo lansează și un nou CD oficial al festivalului, în interpretarea Ansamblului Raro. Acesta reunește trei capodopere ale repertoriului muzicii de cameră din spațiul central-european, printre care cvintetul cu pian al lui Ernst von Dohnányi și cvartetul cu pian al lui Antonín Dvořák.

 

Articole similare