Home Știri Lexus CT 200h facelift

Lexus CT 200h facelift

de

La trei ani de la lansarea pe piață, mezinul gamei Lexus a trecut printr-un facelift menit să-i alinieze imaginea la noua filosofie de design a mărcii.

Lexus CT 200h3

Renuntând oarecum la imaginea eco, Lexus CT 200h facelift adoptă noua temă de design a mărcii, regăsită la ora actuală la restul modelelor din portofoliu. Asta înseamnă că vom avem aceeși grilă frontală impozantă și cu linii tăioase, în rest diferențele fiind minore. Tot ca noutate putem nota și spoilerul spate redesenat, care pune accentul pe același caracter sportiv. Noua versiune va debuta în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou, China, care își va deschide porțile în data de 21 noiembrie.

Lexus GS 300h, disponibil în România

Nu au fost făcute publice niciun fel de detalii tehnice, dar este de așteptat ca hatchbeckul Lexus să rămână fidel propulsiei hibride. Sistemul Lexus Hybrid Drive, singurul oferit la ora actuală, este compus dintr-un motor termic cu capacitatea cilindrică de 1,8 litri, ce funcționează după ciclul Atkinson, și unul electric. Deocamdată, întreg sistemul hibrid furnizează 136 CP și înregistrează un consum de combustibil de doar 3,8 l/100 km, dar este de așteptat ca aceste valori să fie îmbunătățite.

Test Lexus IS 300h

Noul CT 200h ar putea ajunge la dealeri în prima parte a anului viitor, iar prețurile vor rămâne similare, cel de bază fiind cu puțin peste 30.000 euro.

Articole similare

Comentarii închise.