Home Știri BMW M4 Convertible, poze-spion

BMW M4 Convertible, poze-spion

de

Știam că bavarezii lucrează intens la versiune de caroserie decapotabilă a Seriei 3, dar nu ne așteptam să surprindem în teste chiar motorizarea de top, BMW M4 Convertible.Spy-Shots of Cars

Cum BMW M3 Sedan și M4 Coupe au fost deja lansate, nu cred că mai există nicio nedumerire în legătură cu platforma tehnică. În locul vechiului V8 aspirat de 4,0 litri vom avem un “șase în linie” supraalimentat de 3,0 litri ce produce 431 CP, de transmisie se va ocupa o cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj și șapte rapoarte, iar tracțiunea se va realiza exclusiv prin intermediul roților spate. De asemenea, nu există diferențe evidente nici în ceea ce privește particularitățile de design ale acestei versiuni de top. Camuflajul sumar al mașinii surprinsă în teste lasă la vedere spoilere la fel de agresive, umflătura de pe capota motorului este la locul ei și nici evacuarea dublă nu lipsește din peisaj.

Test BMW X5 M

Totuși, din considerente ce țin de mecanismul de pliere al pavilionul metalic compus din trei secțiuni, profilul lateral al caroseriei nu va fi la fel de sportiv. Chiar dacă diferențele vor fi relativ discrete, luneta coboară ceva mai abrupt, iar capacul portbagajului este mai lung și mai plat. Astfel, locurile din spate s-ar putea să ofere ceva mai mult confort decât în trecut.

Pentru a nu rata sezonul estival 2014, este foarte probabil ca BMW Seria 4 Convertible să debuteze la Salonul auto de la Geneva. Mai rămâne să vedem dacă și atunci vom avea parte de aceeași surpriză de a vedea noua decapotabilă bavareză chiar în versiunea de motorizare de top, BMW M4 Convertible.

Articole similare