Home Știri BMW M4, poze-spion

BMW M4, poze-spion

de

De fapt, acesta este viitorul BMW M3 Coupé care se va reîncarna în M4. Sub capotă, vom găsi un „șase în linie“ de aproximativ 450 CP.

BMW M4

După cum bine știți, Seria 3 Coupé nu o să mai existe, ea se va transforma în Seria 4. Astfel, coupé-ul BMW din clasa medie nu va mai fi doar o versiune cu două uși lipsă a sedanului, ci va căpăta o identitate proprie. Comparativ cu actuala Seria 3 pe care se bazează, grila radiatorului va fi poziționată ceva mai jos, lungimea va fi mai mare și înălțimea, mai mică, iar posteriorul va pune mult mai mult accent pe conturarea unei imagini sportive. Apoi, rețeta prin care Seria 4 va fi transformată într-un model M este aceeași ca și în cazul modelelor actuale. Spoilerul frontal va primi guri de aspirație mult mai generoase, pe laterale va apărea inscripționarea M, iar în spate, vom avea o evacuare dublă.

BMW Seria 5, facelift pentru toată gama

La fel ca la viitorul M3, sub capotă se va găsi un „șase în linie“ twin-turbo de 3,0 litri, ce va dezvolta în jur de 450 CP și un cuplu motor maxim de aproximativ 550 Nm. Transmisia va fi asigurată fie de o cutie de viteze manuală cu șase rapoarte, fie de una automată cu dublu ambreiaj și șapte trepte.

M4 ar putea dispune de diferențial cu alunecare limitată, suspensii adaptive, tren de rulare sport, cu gardă la sol coborâtă, și direcție asistată hidraulic.

BMW recheamă în service 220.000 de autoturisme

Viitorul BMW M3 va fi disponibil la vânzare la începutul verii viitoare, iar M4 ar trebui să apară la scurt timp după aceea.

Articole similare

Comentarii închise.