Home Auto util BMW Motorrad prezintă componente de personalizare Machined

BMW Motorrad prezintă componente de personalizare Machined

de

Transformarea unei motociclete într-un model unic, inconfundabil este o expresie specială a pasiunii pentru motociclete. Acesta este motivul pentru care BMW Motorrad a extins programul de design al accesoriilor BMW Motorrad originale pentru a include gama “Machined” de componente de personalizare pentru modelele R nineT, R nine T Pure, R nineT Scrambler, R nine T Racer şi R nine T Urban G/S.

Realizat din aluminiu de înaltă calitate, designul sofisticat al acestor componente este destinat, în principal, pentru a susţine exprimarea personală în. Designul unic a fost creat în colaborare cu Roland Sands, reputatul specialist în personalizare de motociclete din California (SUA). O tehnică specială de producţie asigură calitatea suprafeţei, cu contraste atractive între negru lucios şi aluminiu. Componentele din aluminiu sunt supuse unei lustruiri manuale elaborate, înainte de aplicarea unui strat negru. Apoi, anumite zone sunt frezate încă o dată, astfel încât suprafaţa originală din aluminiu să devină din nou vizibilă.

Toate componentele Machined poartă un logo BMW sau o inscripţie BMW Motorrad. Inscripţia “by Roland Sands Design” este şi ea aplicată pentru a accentua stilul-semnătură al designerului. În combinaţia cromatică negru-aluminiu, componentele se combină într-un amestec organic cu aspectul vintage al modelelor.

Următoarele componente Machined sunt disponibile acum la dealerii BMW Motorrad:

  • Capace de chiulasă
  • Capac pentru cot de completare ulei
  • Capac pentru curea
  • Capac pentru far
  • Capac pentru capăt de ghidon
  • Capac pentru puntea spate
  • Capac pentru lagăr cu angrenaj conic
  • Capac pentru prindere pivot cu braţ oscilant

Alte componente Machined sunt în pregătire.

Pe lângă noile componente Machined, programul de design al accesoriilor BMW Motorrad originale oferă deja o serie de componente personalizate de calitate, prin care membrii familiei R nineT se adaptează în funcţie de gusturile individuale, într-o manieră sofisticată şi autentică stilistic.

O menţiune specială merită rezervorul din aluminiu, produs manufacturier în conformitate cu standardele riguroase de calitate ale BMW. Lustruirea manuală oferă fiecărui rezervor în parte o structură complet unică a suprafeţei, care subliniază în permanenţă aspectul clasic şi rafinată al modelelor R nineT, R nine T Pure şi R nineT Scrambler. Identic cu componenta de serie ca formă şi volum, rezervorul de aluminiu este disponibil cu sudură fie contraelectrod, fie vizibilă în mod deliberat, în funcţie de preferinţele personale. În ambele variante, un strat de lac lucios pe secţiunile vizibile de aluminiu lustruit nu numai că asigură un aspect de înaltă calitate, ci oferă şi o protecţie solidă împotriva proceselor nedorite de oxidare.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.