Home Știri BMW Seria 3 facelift, imagini-spion

BMW Seria 3 facelift, imagini-spion

de

Noua versiune va veni cu diferențe mici de design, dar cu motoare noi cu trei cilindri.

Spy-Shots of Cars

Desi BMW Seria 3 are doar doi ani pe piață, bavarezii pregătesc deja un facelift pentru modelul lor de clasă medie. Această grabă este perfect explicabilă prin faptul că principalii concurenți, Mercedes C Class, Audi A4 și VW Passat, au trecut sau urmează să treacă la o nouă generație în scurt timp.

BMW, nou maxim al vânzărilor

Ca design, diferențele vor fi minime, principalele noutăți regăsindu-se la nivelul spoilerelor, în special în zona prizelor de aer, și a blocurilor optice. Totodată, vor fi introduse ca opțiune farurile cu leduri pentru ambele faze. La nivelul habitaclului ne așteptăm la o îmbunătățire a finisajelor și o regândire a nivelurilor de echipare.

BMW Seria 2 Active Tourer are prețuri pentru România

Marea noutate se va găsi însă sub capotă, unde vom regăsi noi motoare cu trei cilindri atât alimentate cu benzină, cât și diesel. Acestea vor avea capacitatea cilindrică de 1,5 litri, vor beneficia de supraalimentare TwinPower Turbo și vor fi oferite în mai multe versiuni de putere. Mai mult, acestea vor avea în comun numeroase componente auxiliare, în vederea reducerii costurilor de fabricație și logistice. De asemenea, gama ar putea fi extinsă cu o versiune plug-in hybrid, dotată cu o baterie litiu ion, ce ar trebui să asigure o autonomie exclusiv electrică pe distanțe relativ mici.

Test: BMW M235i

Programat pentru un debut comercial în 2015, BMW Seria 3 facelift ar putea fi prezentat spre sfârșitul acestui an sau la începutul anului viitor, în cadrul unui mare salon auto internațional.

Articole similare

Comentarii închise.