Home Știri BMW Seria 3 Plug-in Hybrid

BMW Seria 3 Plug-in Hybrid

de

Bavarezii intenționează să își întărească gama de vehicule cu tentă eco prin lansarea modelului BMW Seria 3 Plug-in Hybrid, ce are posibilitatea reîncărcării bateriei de la priză.

Spy-Shots of Cars

Ca și în cazul modelului BMW ActiveHybrid 3, care se bazează pe modelul 335i și are un motor termic cu șase cilindri în linie, și viitorul Seria 3 Plug-in Hybrid se pare că va aborda destul de lejer latura eco. Pe lângă garda la sol ceva mai coborâtă, indiciul care ne duce cu gândul la un model ce se va încărca de la priză constă în faptul că pe aripa stânga-față a apărut un mic capac ce ar trebui să acopere conectorul la care se va cupla cablul de încărcare.

BMW Seria 4 Gran Coupe, informații oficiale

Cu sigurantă, componenta electrică va avea de spus un cuvânt mai important decât în cazul modelului ActiveHybrid 3, care poate rula electric doar la plececările line de pe loc. De fapt, micul motor electric al acestuia ajută mai mult la raprize și la reducerea taxelor, în țările care au prevăzute o astfel de legislație. Probabil, BMW Seria 3 Plug-in Hybrid va fi capabil să parcurgă electric câțiva kilometri și va putea decupla motorul termic de la transmisie, la rularea cu viteză constantă. Din punct de vedere tehnic, ar trebui să se păstreze aceeași configurație constructivp, ce presupune montarea între transmisia automată și motorul termic a unui motor electric și a unui ambreiaj multidisc.

Articole similare

Comentarii închise.