Home Știri Mercedes S-Class Coupé, prima imgine înaintea prezentării oficiale

Mercedes S-Class Coupé, prima imgine înaintea prezentării oficiale

de

Programat să debuteze în cadrul Salonului auto de la Geneva, Mercedes S-Class Coupé poate fi admirat în toată splendoarea sa într-o imagine apărută întâmplător pe internet.

Mercedes S Class Coupe

După ce a fost prezentat sub forma unui concept la Salonul auto de la Frankfurt din toamna anului trecut și a fost surprins într-un set de imagini-spion, iată și prima fotografie cu înlocuitorul modelului CL. Acesta se va numi S-Class Coupé și va împrumuta o bună parte din designul limuzinei cu același indicativ. Totuși, accentul cade aici preponderent pe dinamism, astfel că grila radiatorului este ceva mai verticală și inspirată de modelele AMG, iar pavilionul coboară mult mai lin către spate, conturând o siluetă foarte dinamică.

Mercedes C 63 AMG, mai puternic decât BMW M3 Sedan

Deocamdată nu au fost comunicate date referitoare la motorizări, dar este de așteptat ca toate propulsoarele regăsite în gama lui S-Class să fie oferite și aici. Pentru început, clienții se pare că vor avea la dispoziție doar motoare alimentate cu benzină, în format V6 și V8. Cel mai probabil, inclusiv cele două variante AMG, S63 și 65, vor fi lansate la o dată ulterioară. De asemenea, nici în cazul interiorului nu ne așteptăm la diferențe mari, cu excepția unor detalii de finisare care vor accentua latura sportivă. Noul sistem head-up display, ce proiectează o serie întreagă de informații pe parbriz și care în trecut nu era disponibil la Mercedes, va fi oferit  și în cazul acestui model, după ce a fost lansat de curând pe S 65 AMG.

Mercedes S-Class Coupé va fi prezentat la Salonul auto de la Geneva, luna viitoare, iar debutul comercial este programat pentru jumătatea anului.

Imagine: autofilou.at

Articole similare