Home Promo Bosch eBike

Bosch eBike

de

În toamna 2012, Bosch a lansat noile sale sisteme eBike în cadrul Târgului internațional de motociclete, scutere și biciclete Intermot, organizat la Köln, cu tema eMobilitatea.

ebike2

Bosch a prezentat noul său acumulator, PowerPack 400, care are o autonomie cu 30% mai mare decât modelul precedent, și unitatea de comandă computerizată Intuvia, care îi oferă utilizatorului acces ușor la numeroase informații și funcții.

Încă din 2010, Bosch dezvoltă sisteme electrice de propulsie pentru bicicletele eBike și planifică să ocupe o poziție dominantă pe această piață aflată în plină expansiune. „Electromobilitatea îi mișcă și îi motivează pe oameni în numeroase moduri, spunea Claus Fleischer, directorul Diviziei sisteme eBike Bosch, iar acest lucru e valabil și pentru compania noastră. La urma urmei, mobilitatea a reprezentat întotdeauna un aspect-cheie pentru Bosch. În opinia noastră, eMobilitatea pentru vehiculele cu două roți contribuie semnificativ la dezvoltarea mobilității cu un impact redus asupra mediului înconjurător și a resurselor naturale. În calitate de furnizor de tehnologie, avem oportunitatea de a contribui prin cunoștințele noastre tehnice la dezvoltarea și utilizarea sistemelor electrice de propulsie ale viitorului.“

Sistemul eBike este unul de ultimă generație. Cele mai importante dotări tehnice ale acestuia sunt unitatea de comandă Intuvia și acumulatorul PowerPack 400 de 400 Wh. Acesta din urmă are 2,6 kg, fiind puțin mai greu decât PowerPack 300, modelul anterior, și la fel de compact, având o autonomie cu până la 30% mai mare. PowerPack 400 este disponibil fie fixat pe cadru, fie pe suportul din spate și se încarcă total în cel mult 3.5 ore. Cu ajutorul noului încărcător silențios pentru acumulator este atinsă o capacitate de 80 de procente în doar 2.5 ore. Noul acumulator PowerPack 400 asigură o alimentare de durată și protecție la suprasarcină, tensiune joasă, supraîncălzire și scurtcircuit.

Articole similare

Comentarii închise.