Home Știri Bucharest Wheels Arena 2013

Bucharest Wheels Arena 2013

de

Arena Events şi Romexpo organizează, între 24 şi 26 mai 2013, cea de-a doua ediţie a celui mai mare festival auto-moto/sporturi extreme din România – Bucharest Wheels Arena.

Chris Pfeiffer, Vali Porcisteanu, Manu Mihalache si alte nume sonore la BWA 2013

Din dorinţa de a le prezenta vizitatorilor un spectacol ce trece la un nou nivel, pe durata celor 3 zile de festival, organizatorii au inclus în programul evenimentului şi demonstraţii oferite de nume sonore precum Chris Pfeiffer – de patru ori campion mondial şi european la acrobaţii pe două roţi.

Formula magică din 2012 se repetă și la cea de-a doua ediție Bucharest Wheels Arena, unde Vali Porcișteanu și Manu Mihalache, piloți din Campionatul Național de Raliuri, vor oferi publicului demonstrații cu mașini de raliu.

Fetele de la Salonul Auto Moto București 2013

Piloţi de la cele mai bune cluburi din ţară, precum Kamikaze Off Road Team, GTC MotorSport, T44 și BGS MotorSport, vor oferi publicului demonstraţii de off-road pe trasee special amenajate, cu diferenţe de nivel, şanțuri şi mult noroi.

Pasionaţii de supermoto se vor putea întrece pentru premiile substanţiale oferite la Cupa Bucharest Wheels Arena organizată de clubul Adventure Ride pe o pistă specială.

Vizitatorii se vor putea înscrie şi la „safety drive“, unde vor testa câteva dintre modulele şcolilor de conducere din Ungaria, Austria şi Germania. Cei mai îndemânatici şoferi vor primi din partea organizatorilor premii-surpriză.

Bucharest Wheels Arena va include şi o expoziţie de tuning auto-moto la care îşi vor prezenta maşinile modificate pasionaţi de tuning auto, cluburi sportive şi firme de tuning din toată ţara. Până în prezent și-au anunțat participarea la Bucharest Wheels Arena 2013 cluburile Midnight Racers Romania, No Speed Limit, Škoda Toys, GheTTo Tuning, Overspeed Tuning Club și Madness Crew.

Data-limită pentru înscrieri la Expo Tuning Auto/Moto BWA 2013 este 19 mai 2013. Mai multe detalii și formularul de înscriere, pe www.bucharestwheelsarena.ro.

Articole similare