Home Știri Calendarul Pirelli și-a făcut debutul în România

Calendarul Pirelli și-a făcut debutul în România

de
Pirelli

Calendarul Pirelli

Publicat pentru prima oară în anul 1964, Calendarul Pirelli și-a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare și la București.

În cadrul unui eveniment desfășurat la Ambasada Italiei, în prezența ambasadorului Italiei, Excelența Sa domnul Diego Brasioli, și a reprezentanților companiei în România, a fost prezentată ediția cu numărul 50 a celebrului calendar.

Cele mai bune anvelope de iarnă. Topul ADAC

Pentru a marca această aniversare importantă, Pirelli a hotărât să nu realizeze un Calendar 2014, ci să lanseze Calendarul Pirelli 1986 creat de Helmut Newton și care nu a fost publicat niciodată, fiind păstrat până în prezent în arhiva companiei. Laborioasa lucrare de reconstrucție desfășurată de Pirelli Foundation a contribuit la realizarea acestui proiect.

Pirelli Sottozero 3 obține rezultate excelente în testele auto motor și sport

După aproape 30 de ani, acest calendar, care valorifică o coincidență norocoasă, faptul că anii 1986 și 2014 au date identice, a văzut lumina tiparului și a făcut parte din cadrul evenimentelor dedicate aniversării.

Pentru a sărbători cea de-a 50-a aniversare a calendarului, compania a apelat la unele dintre cele mai cunoscute supermodele ale lumii şi la fotografii Patrick Demarchelier şi Peter Lindbergh a realiza un set de fotografii senzuale.

 

Articole similare

Comentarii închise.