Home Auto util Chestionare auto categoria B. Cele mai grele întrebări înainte de examen

Chestionare auto categoria B. Cele mai grele întrebări înainte de examen

de

Cele mai grele chestionare auto categoria B te pot ajuta să treci cu bine examenul pentru obținerea permisului de conducere.

Chestionare auto categoria B grele

Chestionare auto categoria B cu grad mare de dificultate

Examenul auto este format din două probe: cea teoretică, care are rolul de a testa cunoștințele în materie de legislație și proba practică, de condus. Aceasta din urmă se desfășoară sub supravegherea unui polițist.

Testul auto, sau sala, cum mai este cunoscut, constă într-un chestionar cu 26 de întrebări grilă cu variante multiple de răspuns (o întrebare poate avea până la trei variante corecte). Pentru a promova acest examen trebuie să acumulați minim 22 din cele 26 de puncte.

Reguli de circulație pentru elevi

În ultimii ani, proba teoretică se desfășoară exclusiv pe calculator, iar cele mai grele chestionare auto categoria B au șanse să vă ajute la proba teoretică. Cei care vor permis de categoria A și B trebuie să știe că vor avea nevoie și de o serie de cunoștințe de mecanică pentru a promova.

O serie de site-uri specializate în chestionare auto le generează automat, exact ca la examenul teoretic organziat de poliție. De asemenea, gradul de dificultate poate fi ales în funcție de cunoștințele pe care considerați că le aveți.

De folos se pot dovedi și site-urile care oferă chestionare auto categoria B cu grad mare de dificultate și explicate. Întrebările din multiplele chestionare auto ce pot fi găsite pe internet sunt din Codul Rutier actual și din Regulamentul de aplicare a Codului Rutier.

Top 5 site-uri chestionare auto categoria B grele

chestionare.auto.ro

www.chestionareauto.net

simulare.examenauto.net

www.pdc.ro

www.urssur.ro

Articole similare

Comentarii închise.