Home Știri Seat Leon ST Cupra, imagini-spion

Seat Leon ST Cupra, imagini-spion

de

Deși publicul cred că se aștepta ca motorizarea de top să apară mai întâi pe versiunea cu două uși, SC, iată că ea este testată pe break.

Spy-Shots of Cars

Seat Leon ST Cupra

În aproprierea sediului central din Martorell, Spania, a fost surprinsă în teste o versiune neașteptat de sportivă a noului break – Seat Leon ST. După jantele cu diametrul foarte mare, încălțate cu anvelope cu talon mic, evacuarea dublă și garda la sol coborâtă, putem deduce că este vorba despre versiunea sportivă Cupra.

Sub capotă este foarte posibil să se afle același motor turbo cu cilindreea de 2,0 litri și cu injecție directă de benzină, regăsit la VW Golf GTI, dar s-ar putea ca puterea dezvoltată să depășească ușor cei 220 CP pe care îi propune hot hatch-ul german. Înrudirea tehnică fiind mare, nu este exclusă și oferirea opțională a transmisie automată cu dublu ambreiaj DSG.

La bursa zvonurilor se vorbește și de o versiune Cupra R, ce va urma acestui Seat Leon ST Cupra, de aproximativ 300 CP și cu tracțiune integrală, care va concura cu VW Golf R, Mercedes A45 AMG, Audi S3 și BMW M135i.

Pentru început însă va fi lansată, în toamna anului viitor, versiunea Cupra. Aceasta este așteptată pe caroseriile hatchback cu trei și cinci uși, dar imaginile-spion de față ne întăresc convingerea că va exista inclusiv în cazul breakului.

Articole similare