Home Auto util Chestionare auto explicate pentru categoria C

Chestionare auto explicate pentru categoria C

de

Cele mai bune chestionare auto explicate pentru categoria C sunt o unealtă extrem de importantă pentru cei care vor să se asigure că trec de proba teoretică a examenului de carnet în 2014.

Chestionare auto pentru categoria C

Chestionare auto pentru categoria C

Există o serie de site-uri specializate în chestionare auto explicate pentru categoria C, unele dintre ele foarte utile pentru cei care dau examenul de carnet în 2014. Cele mai multe mizează pe o serie de diagrame și explicații bazate pe codul rutier, însă unele merg chiar mai departe. Acestea din urmă oferă chiar și tutoriale video celor care învață pentru examen.

Chestionare auto pentru categoria B

Întrebările din multiplele chestionare auto ce pot fi găsite pe internet sunt din Codul Rutier actual și din Regulamentul de aplicare a Codului Rutier. O serie de chestionare auto în conformitate cu legislația actuală din domeniu pot fi găsite accesând link-urile recomandate mai jos. Ele sunt însoțite de explicații ale răspunsurilor.

În ultimii ani, proba teoretică se desfășoară exclusiv pe calculator. Cei care vor permis de categoria C trebuie să știe că vor avea nevoie și de o serie de cunoștințe de mecanică pentru a promova. Mai multe site-uri specializate în chestionare auto explicate pentru categoria C le generează automat, exact ca la examenul teoretic organziat de poliție. De asemenea, gradul de dificultate poate fi ales în funcție de cunoștințele pe care considerați că le aveți.

Reguli de circulație pentru elevi

În scurt timp, atât pregătirea practică din timpul orelor de curs organizate de școlile de șoferi cât și examenul vor fi filmate și monitorizate cu ajutorul unui sistem GPS. Toate aceste reglementări ar putea duce la creșterea exponențială a prețurilor pentru școlile de șoferi. Astfel, prețul școlii de șoferi pentru obținerea permisului de categoria B are toate șansele să ajungă la 2000 de lei, de la 900 în prezent.

Chestionare auto explicate pentru categoria C. Top 5

http://www.i-drpciv.ro/

http://www.pdc.ro/chestionare-auto/c

http://urssur.com/chestionare-categoria-c/intrebari

http://scoala.autoraid.ro/chestionare_auto~categorie-C.html

http://www.cursuriauto.ro/chestionare-auto-categoria-c-1677.html

 

 

Articole similare

Comentarii închise.