Home Auto util Chestionare auto explicate pentru cei care dau examenul în 2014

Chestionare auto explicate pentru cei care dau examenul în 2014

de

Cele mai bune chestionare auto explicate sunt o unealtă extrem de importantă pentru cei care vor să se asigure că trec de proba teoretică a examenului de carnet.

chestionare auto explicate

Există o serie de site-uri specializate în chestionare auto explicate, unele dintre ele foarte utile pentru cei care dau examenul de carnet în 2014. Cele mai multe mizează pe o serie de diagrame și explicații bazate pe codul rutier, însă unele merg chiar mai departe. Acestea din urmă oferă chiar și tutoriale video celor care învață pentru examen.

Reguli de circulație pe șoselele din Ungaria

Întrebările din multiplele chestionare auto ce pot fi găsite pe internet sunt din Codul Rutier actual și din Regulamentul de aplicare a Codului Rutier. O serie de chestionare auto în conformitate cu legislația actuală din domeniu pot fi găsite accesând link-urile recomandate mai jos. Ele sunt însoțite de explicații ale răspunsurilor.

În ultimii ani, proba teoretică se desfășoară exclusiv pe calculator. Cei care vor permis de categoria A și B trebuie să știe că vor avea nevoie și de o serie de cunoștințe de mecanică pentru a promova.

Șoferii blocați în trafic vor primi ajutor din partea unui nou sistem de asistență

Există și o serie de noi reglementări care vor duce la creșterea prețurilor pentru cursurile școlilor de șoferi. Va fi obligatoriu ca mașinile-școală să fie dotate cu două camere de luat vederi. Una care să filmeze în interior, în timpul orelor de curs, iar cealaltă, în exterior, traseul pe care îl parcurge cursantul. Instructorii auto vor fi nevoiți să-şi cumpere obligatoriu şi un sistem GPS. Toate informaţiile vor fi înregistrate şi păstrate pe suport electronic, pentru o perioadă de şase luni.

Din cauza acestor modificări, prețurile pentru școala de șoferi categoria B vor ajunge la 900 de lei la peste 2000 de lei. 

Chestionare auto explicate

http://www.cursuriauto.ro/

http://www.chestionareauto.net/

http://chestionare.auto.ro/

http://www.pdc.ro/chestionare-mod-invatare

Articole similare

Comentarii închise.