Home Știri Conceptul Ford S-Max prefigurează viitoare generație

Conceptul Ford S-Max prefigurează viitoare generație

de

Ford S-Max este deja de 7 ani pe piață, așa că o schimbare de generație este iminentă. Primele imagini ale conceptului care prefigurează viitorul model au fost date publicității.

ford-s-max-concept-2

Conceptul Ford S-Max va putea fi văzut pe viu la Salonul auto de la Frankfurt, dar până atunci știm deja câteva dintre detaliile care vor face din acest monovolum o mașină specială. Pe lângă designul incitant, care anunță un comportament rutier pe măsură, viitorul Ford S-Max vine și cu mai multe tehnologii în premieră.

Ford B-Max este cel mai vândut monovolum compact la nivel european

Sistemul de comunicare între vehicule, care promite mai multă siguranță în cazurile în care vizibilitatea scade, o versiune evoluată a sistemului de parcare, care poate controla direcția, dar și selectarea treptelor de viteză.

Ford Fiesta față în față cu concurența – test comparativ

De asemenea, scaunul șoferului dispune de un sistem Ford ECG, ce monitorizează ritmul cardiac aș șoferului. Datorită lui, mașina poate alerta prin sistemul SYNC serviciile de urgență. Locurile din spate sunt și ele monitorizate pentru a ține sub observație sănătatea pasagerilor. Conceptul este propulsat de un motor pe benzină Ecoboost de 1,5 l, produs și la Craiova.

Articole similare

Comentarii închise.