Home Știri Dacia Duster facelift, primele imagini oficiale

Dacia Duster facelift, primele imagini oficiale

de

Dacia a publicat astăzi primele imagini cu Duster facelift, versiune pe care o vom vedea la Frankfurt. Principala modificare este la partea frontală, așa cum anticipam și noi.

230009l

Dacă în urmă cu mai bine de o lună publicam primul retuș computerizat realizat pe baza informațiilor noastre, astăzi avem și prima imagine oficială a versiunii facelift a Daciei Duster. Noutatea față de ceea ce am prezentat o reprezintă luminile de zi cu LED integrate în blocurile optice. La partea posterioară nu au fost operate modificări.

Škoda pregătește un rival pentru Dacia Duster

Tot la exterior, observăm și noile jante fumurii, denumite Dark Metal, de 16 inchi și o nouă culoare, un gri închis, care până acum nu exista în gamă. Pe acoperiș au fost montate bare de amarare cu inscripția Duster.

Dacia Duster devine Nissan Terrano în India

Despre interior nu știm încă nimic oficial, dar este de așteptat ca planșa de bord să fie preluată de la Dacia Logan. O altă noutate mult așteptată este introducerea unor noi motorizări, cea mai probabilă mutare fiind apariția propulsorului 1.2 TCe de 115 CP prezent și pe Dacia Lodgy.

Articole similare

Comentarii închise.