Home Știri Dacia Duster are o versiune specială denumită Adventure

Dacia Duster are o versiune specială denumită Adventure

de
blank

Seria Limitată Duster Aventure merge mai departe pe tendința outdoor, care îi va atrage pe șoferii dornici de mai multă aventură.

DACIA DUSTER (H79) PHASE 1 - SERIE LIMITEE AVENTURE

Noua serie limitată Duster Aventure adaugă elemente de outdoor care fac diferența, creând un look absolut original: rampă de proiectoare, scuturi de protecție față și spate, mască neagră pentru faruri, săgeți de culoare roșie care semnalizează inelele de remorcare și zonele de poziționare a cricului, apărătoare de noroi pe care este marcat Duster.

Benzile exterioare dau un plus de personalitate vehiculului şi amintesc de competițiile auto în cadrul cărora Duster s-a remarcat. Pornind de la versiunea Ambiance, această serie limitată e disponibilă în două nuanțe, Blanc Glacier și Noir Nacré.

Seria limitată Duster Aventure este disponibilă în versiunile 4×2 şi 4×4. Modelul este echipat cu GPS Garmin semiintegrat în tabloul de bord. Acest GPS mobil e dotat cu hărțile rutiere a 45 de țări europene. Duster Aventure are în dotare faruri de ceață și o rampă de proiectoare detașabilă, pe pavilion, care oferă un plus de vizibilitate în orice circumstanță.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

 

 

Articole similare

Comentarii închise.

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?