Home Știri Dacia Duster are o versiune specială denumită Adventure

Dacia Duster are o versiune specială denumită Adventure

de

Seria Limitată Duster Aventure merge mai departe pe tendința outdoor, care îi va atrage pe șoferii dornici de mai multă aventură.

DACIA DUSTER (H79) PHASE 1 - SERIE LIMITEE AVENTURE

Noua serie limitată Duster Aventure adaugă elemente de outdoor care fac diferența, creând un look absolut original: rampă de proiectoare, scuturi de protecție față și spate, mască neagră pentru faruri, săgeți de culoare roșie care semnalizează inelele de remorcare și zonele de poziționare a cricului, apărătoare de noroi pe care este marcat Duster.

Benzile exterioare dau un plus de personalitate vehiculului şi amintesc de competițiile auto în cadrul cărora Duster s-a remarcat. Pornind de la versiunea Ambiance, această serie limitată e disponibilă în două nuanțe, Blanc Glacier și Noir Nacré.

Seria limitată Duster Aventure este disponibilă în versiunile 4×2 şi 4×4. Modelul este echipat cu GPS Garmin semiintegrat în tabloul de bord. Acest GPS mobil e dotat cu hărțile rutiere a 45 de țări europene. Duster Aventure are în dotare faruri de ceață și o rampă de proiectoare detașabilă, pe pavilion, care oferă un plus de vizibilitate în orice circumstanță.

 

 

Articole similare

Comentarii închise.