Home Știri Dacia Logan MCV, prezentată oficial la Geneva – Update

Dacia Logan MCV, prezentată oficial la Geneva – Update

de

Dacia își completează gama cu noul Logan MCV. Hayonul a înlocuit cele două uși cu deschidere orizontală, iar opțiunea echipării cu șapte locuri a dispărut.

158180l

Lansat în 2006, breakul Logan MCV a fost achiziţionat de peste 380.000 de clienţi din peste 40 de ţări. Noul break vrea să ducă mai departe succesul vechii generații, și pentru asta propune un portbagaj de 573 l, dar renunță la configurația cu șapte locuri. Acest lucru s-a întâmplat pentru că acum există în gamă Lodgy, un monovolum veritabil. Noua Dacia Logan MCV este mai bine echipată şi oferă un plus de confort şi de siguranţă. Printre dotările disponibile în serie, încă de la primul nivel de echipare, se numără sistemul de control al stabilităţii, ESP, direcţia asistată, airbagurile laterale (pentru toate pieţele unde se comercializează motoare Euro 5) şi bancheta spate rabatabilă 1/3-2/3.

Dacia Lodgy față în față cu concurența

 

Noul Logan MCV oferă o gamă largă de echipamente: sistemul multimedia, Media Nav, tempomat, asistenţă la parcarea cu spatele şi funcţia Eco mode. Oferta de motorizări este cea cunoscută de la Loganul sedan. Există două propulsoare pe benzină, de 1,2 l și 75 CP și 0.9 TCe cu 90 CP, și un diesel în două trepte de putere – 75 și 90 CP.

Update

Primul preț anunțat pentru noul MCV este de 8990 de euro, cu TVA, pentru versiunea de bază în Franța. Prețurile pentru România nu sunt încă finalizate.

Articole similare

Comentarii închise.