Home Știri Dacia susține Gaudeamus

Dacia susține Gaudeamus

de

De opt ani, Dacia susține Gaudeamus, Târgul Internațional de carte desfășurat la finele lunii noiembrie.

Dacia Gaudeamus

Dacia susține Târgul Internațional Gaudeamus

Dacia susține și în acest an târgul internațional Gaudeamus, parteneriat care a devenit o adevărată tradiție pentru marca autohtonă.

Lansări de carte, întâlniri cu personalităţi din diverse domenii, popas pentru lectură şi răsfoit cărţi preferate, activități inedite pentru copii, toate acestea vor avea loc în standul Dacia, amenajat la Târgul Internaţional Gaudeamus, în perioada 20 – 24 noiembrie.

„De 8 ani, Dacia susţine literatura şi invită iubitorii de carte la Gaudeamus. Este unul dintre parteneriatele noastre tradiționale și ne mândrim cu faptul că în fiecare an multe edituri și mulți autori români și străini de renume aleg să își lanseze cărțile în standul nostru. Mesajul principal al campaniei noastre de comunicare pentru această ediţie este: Cititul accelerează imaginaţia. Îi așteptăm pe toți prietenii cărților să vină la târg, dar și să intre în concursul nostru „Tărâmul Cărţilor!” pe pagina oficială Facebook Dacia România”, spune Anca Oreviceanu, director comunicare Dacia şi Renault România.

Ca în fiecare an, Dacia beneficiază de suportul organizatoric al voluntarilor, studenţi de la universităţi din Bucureşti, pe toată durata târgului Gaudeamus.

dacia_si_povestea_trecatorilor_2

Articole similare

Comentarii închise.