Home Știri Mini Cabrio: primele imagini-spion

Mini Cabrio: primele imagini-spion

de

Noul Mini Cabrio a fost surprins într-o serie de imagini-spion cu puțin timp înainte de lansarea oficială a viitoarei generații Mini.

Spy-Shots of Cars

Noul Mini Cabrio

Noul Mini va fi lansat la Salonul auto de la Los Angeles, care se desfășoară între 22 noiembrie și 1 decembrie. Pentru prima oară putem vedea astăzi noul Mini Cabrio, model care are toate șansele să fie lansat în același moment cu versiunea hatchback.

Noile Mini și Mini Cabrio împart platforma cu viitoarele BMW Seria 1 GT și BMW X1, ambele urmând să aibă tracțiune față în premieră.

Record de consum cu un BMW Seria 5 în România

La capitolul motorizări, în afară de motoare mici pe benzină cu supraalimentare, va apărea și un nou 2,0 l Twin-Turbo cu 192 CP și 280 Nm. Acest propulsor va prelua rolul de vârf de gamă. Noua generație a lui Mini va introduce sisteme de asistență pentru șofer și un ecran lcd pe consola centrală ce va oferi mai multe informații utile.

Test: BMW Seria 3 Touring

Unul dintre cele mai importante sisteme ce vor putea fi găsite pe noul Mini este cel de asistenţă în caz de impact cu funcţie de detectare a pietonilor. O cameră video multifuncţională amplasată pe parbiz la acelaşi nivel cu oglinda retrovizoare monitorizează traficul și poate detecta pietonii care traversează strada.

 

Articole similare

Comentarii închise.