Home Auto util Chestionare auto. Teste online înainte de marele examen

Chestionare auto. Teste online înainte de marele examen

de

Cele mai bune chestionare auto din mediul online îți pun la încercare cunoștințele de legislație auto înainte de examen.

Chestionare auto

Chestionare auto. Teste online înaintea de marele

Examenul auto este format din două probe: cea teoretică, care are rolul de a testa cunoștințele în materie de legislație și proba practică, de condus. Aceasta din urmă se desfășoară sub supravegherea unui polițist.

Principalele modificări propuse pentru Codul Rutier

Testul auto, sau sala, cum mai este cunoscut, constă într-un chestionar cu 26 de întrebări grilă cu variante multiple de răspuns (o întrebare poate avea până la trei variante corecte). Pentru a promova acest examen trebuie să acumulați minim 22 din cele 26 de puncte.

Întrebările din multiplele chestionare auto ce pot fi găsite pe internet sunt din Codul Rutier actual și din Regulamentul de aplicare a Codului Rutier. O serie de chestionare auto în conformitate cu legislația actuală din domeniu pot fi găsite accesând link-urile recomandate mai jos. În ultimii ani, proba teoretică se desfășoară exclusiv pe calculator. Cei care vor permis de categoria A și B trebuie să știe că vor avea nevoie și de o serie de cunoștințe de mecanică pentru a promova.

Programul Rabla 2013: 3000 de tichete noi distribuite în piață

O serie de site-uri specializate în chestionare auto le generează automat, exact ca la examenul teoretic organziat de poliție. De asemenea, gradul de dificultate poate fi ales în funcție de cunoștințele pe care considerați că le aveți.

Proba practică, sau traseul, constă în parcurgerea unui traseu și efectuarea unor manevre în trafic indicate de către polițistul care asistă și evaluează cursantul. În scurt timp, atât pregătirea practică din timpul orelor de curs organizate de școlile de șoferi cât și examenul vor fi filmate și monitorizate cu ajutorul unui sistem GPS. Toate aceste reglementări ar putea duce la creșterea exponențială a prețurilor pentru școlile de șoferi. Astfel, prețul școlii de șoferi pentru obținerea permisului de categoria B are toate șansele să ajungă la 2000 de lei, de la 900 în prezent.

chestionare auto_1

 

Top 5 site-uri chestionare auto

chestionare.auto.ro

www.chestionareauto.net

simulare.examenauto.net

www.pdc.ro

www.urssur.ro

 

Articole similare

Comentarii închise.