Home Știri Dacia a vândut 3 milioane de mașini, din 2004

Dacia a vândut 3 milioane de mașini, din 2004

de

În doar 10 ani de prezenţă pe pieţele din vestul Europei, Dacia a câștigat peste 3.000.000 de clienți.

foto_1

La standul Dacia din cadrul Salonului auto de la Paris, un client spaniol a primit din partea lui Nicolas Wertans, directorul de vânzări al Grupului Renault la nivel mondial, cheile mașinii sale, un model Sandero Stepway. Şi nu orice vehicul, ci modelul Dacia cu numărul 3.000.000.

Noutățile Dacia la Paris

„Cu 3 milioane de vehicule vândute în mai puțin de 10 ani, Dacia este un caz unic în universul auto mondial, a declarat Nicolas Wertans, director de vânzări al Grupului Renault la nivel mondial. Marca Dacia a creat și a întreținut un puternic climat de încredere și de proximitate cu clienții săi, totul datorită unei promisiuni simple și clare, care răspunde întocmai așteptărilor unei clientele aflate în căutarea unor vehicule fiabile, sigure, cu echipamente și prestații moderne la prețuri accesibile“, a adăugat Wertans.

Test: Dacia Sandero Stepway

2014 se anunță din nou un an foarte bun pentru Dacia, în contextul în care vânzările mărcii progresează cu 24,4% pe primul semestru. De altfel, Dacia înregistrează o creștere a rezultatelor în toate țările din Europa. În această zonă geografică, creșterea vânzărilor este de 36,2% pe primul semestru al anului în curs. În bazinul mediteranean, Dacia a reușit să crească în cotă de piață în toate țările din regiune, în ciuda unor contexte economice mai puțin favorabile.

Articole similare