Home Știri Dana Cortina pleacă de la Porsche Inter Auto la VW Group Retail Spania

Dana Cortina pleacă de la Porsche Inter Auto la VW Group Retail Spania

de

Dana Cortina, director general Porsche Inter Auto România, va face parte din managementul general al Volkswagen Group Retail Spania începând cu data de 1 februarie 2014.

Dana Cortina 1

Atribuţiile Danei Cortina la conducerea Porsche Inter Auto (PIA) România vor fi preluate de către Peter Copetti.  Dana Cortina lucrează în cadrul Porsche Holding din anul 1998 şi şi-a început mandatul la conducerea Porsche Inter Auto România în anul 2005.

Porsche 911 se pregătește de un facelift

„Anii la conducerea Porsche Inter Auto România au fost intenşi, provocatori şi plini de reuşite şi nu pot decât să mă bucur că am avut şansa de a lucra alături de o echipă de profesionişti împreună cu care am avut întotdeauna rezultate peste media pieţei”, a declarat Dana Cortina.

„Am acceptat cu bucurie această nouă provocare profesională, având încredere că las în urmă o organizaţie competentă şi solidă. Sunt convinsă că domnul Peter Copetti va continua proiectele în derulare cu rezultate foarte bune şi va conduce compania în spiritul grupului”, explică directorul general al PIA.

Porsche Macan, imagini și informații oficiale

Peter Copetti, cel care va prelua atribuțiile de la Dana Cortina începând cu luna februarie a anului viitor, s-a alăturat Porsche Holding în anul 1992, iar din 1999 a ocupat funcţia de Director General al Porsche Wien Simmering, unul dintre dealership-urile Porsche Inter Auto din Austria.

Porsche Inter Auto România se aşteaptă să vândă 5,000 de maşini noi până la sfârşitul anului. Compania şi-a menţinut profitabilitatea în timpul anilor de declin economic, în ciuda scăderii pieţei locale cu aproape 80%. De asemenea, Porsche Inter Auto şi-a dublat cota de piaţă, de la 3,3% în 2007 la aproape 7% în 2013, iar anul acesta a deschis cel mai mare centru auto premium şi de lux din Europa de Sud-Est.

Articole similare