Home Știri Dani Sordo, cu Hyundai încă 2 ani

Dani Sordo, cu Hyundai încă 2 ani

de

Pilotul spaniol Dani Sordo va concura pentru Hyundai Shell World Rally în Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC) în 2015 și 2016.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Hyundai Motorsport GmbH a anunțat semnarea contractului, pe o perioadă de 2 ani, cu Dani Sordo. Acesta va rămâne astfel pilot oficial al echipei alături de Thierry Neuville, pe parcursul anilor 2015 și 2016.

Sezonul 2014, primul în Campionatul Mondial de Raliuri, a fost unul în care Hyundai Motorsport a acumulat experiență, iar Dani Sordo a jucat un rol important în dezvoltarea continuă a echipei. Spaniolul a obținut și un podium memorabil în Germania, ceea ce a făcut ca Hyundai Shell World Rally să încheie cu o dublă senzațională în etapa a noua din 2014.

„Sunt încântat că parteneriatul meu cu Hyundai Motorsport va continua după un an de succes. Am demonstrat potențialul nostru cu modelul Hyundai i20 WRC și nu vom uita niciodată dubla din Raliul Germaniei, un moment care a fost cu adevărat special. Este o echipă mare, cu oameni pasionați și abia aștept să continuăm dezvoltarea noului model și să ne îmbunătățim performanțele în mediul competitiv din Campionatul Mondial de Raliuri“, a declarat Dani Sordo.

„Dani a demonstrat că poate fi rapid în orice condiții, indiferent de provocările întâlnite, și, cel mai important, că poate fi un foarte bun jucător de echipă. Suntem încântați că vom continua colaborarea cu el. Anul viitor, va lua startul la cel puțin zece etape alături de Thierry, urmând ca, în 2016, să facă un sezon complet. Avem doi piloți foarte buni pentru sezonul viitor, iar rezultatele obținute de Dani și Thierry s-au văzut deja anul acesta, în Germania, unde am sărbătorit o dublă fantastică. Să sperăm că vor apărea mult mai multe astfel de momente în viitor“, a menționat Michel Nandan, directorul echipei.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Articole similare

Comentarii închise.