Home Știri Declarație Toyota pentru rechemare în service

Declarație Toyota pentru rechemare în service

de

toyota-service

La finalul lunii iulie a.c. Toyota Romania a notificat ANPC vis-a-vis de începerea derulării unei campanii de rechemare în service a peste 1.400 de unități Toyota și Lexus, campanie  de prevenție care are ca scop verificarea și înlocuirea canistrei de carbon activ din rezervor. Ca urmare a preluării în presa centrală a unor informații incomplete legate de această campanie, oficialii Toyota au ținut să facă următoarele precizări:

Toyota derulează un proces continuu de verificare a calității autovehiculelor sale vândute în toată lumea, inclusiv în România, de aceea a decis lansarea unei operațiuni speciale în rețea privind inlocuirea carcasei pompei de combustibil ce integrează și canistra de carbon activ. Această campanie este în curs de desfășurare, toate costurile survenite în urma acestei operațiuni fiind suportate integral de către Toyota. Clienții nostri nu sunt prin urmare afectați financiar și sunt informați, conform procedurii interne, prin scrisori recomandate, cu solicitarea de a se prezenta la cel mai apropiat atelier de reparații autorizat Toyota, pentru efectuarea campaniei. Operațiunea de schimbare a canistrei de carbon activ din rezervor durează între 2-3 ore, în funcție de model.

Până în acest moment, în România, nu au fost semnalate incidente legat de posibile defecțiuni ale canistrei de carbon activ. Prin urmare, rata de incidente inregistrate este 0%. Campania de rechemare are rolul de a verifica toate unitățile indicate de către poducător și de a înlocui piesa vizată.

Toyota Motor Corporation se preocupă permanent de îmbunătățirea produselor sale și acordă atenție maximă siguranței pasagerilor autovehiculelor Toyota & Lexus, astfel că există o grijă reală pentru calitatea produselor și a serviciilor oferite, ceea ce implică inclusiv campanii de prevenție precum cea curentă.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.