Home Motorsport Din 2018, BMW extinde gama de automobile destinate curselor pentru clienţi cu modelul BMW M4 GT4

Din 2018, BMW extinde gama de automobile destinate curselor pentru clienţi cu modelul BMW M4 GT4

de

BMW M4 GT4

Începând din sezonul 2018, BMW Motorsport va trimite în acţiune succesorul popularului BMW M3 GT4: BMW M4 GT4. Acest automobil apropiat de modelul de serie, bazat pe BMW M4 Coupé, va efectua primele teste la finalul anului 2016, astfel încât clienţii să aibă un automobil perfect din punct de vedere tehnic disponibil pentru începutul sezonului 2018.

„În prezent, categoria GT4 înregistrează o expansiune, un boom”, a declarat directorul BMW Motorsport, Jens Marquardt. „Oferă accesul în motorsport la preţuri accesibile, cu maşini de înalte calitate tehnică şi, prin urmare, atrage un public-ţintă numeros. Pe mapamond am găsit un potenţial enorm pentru echipele BMW private pentru care BMW M4 GT4 este o opţiune. Dezvoltarea unei maşini de curse clasică pentru clienţi – aşa cum este aceasta -, pe care să o oferim echipelor private, a fost dintotdeauna una din competenţele principale ale BMW Motorsport. La fel a fost şi cu modelul anterior, BMW M3 GT4, care încă se află în acţiune în competiţiile internaţionale. BMW M4 Coupé oferă baza ideală pentru noul nostru model GT4. Aceasta este o bază solidă pentru inginerii noştri pentru a reduce decalajul dintre vârful de lance al curselor pentru clienţi, BMW M6 GT3, şi BMW M235i Racing pentru nou veniţi, cu o maşină care este foarte sportivă în versiunea de serie. BMW M4 GT4 este conceput perfect pentru a fi utilizat cu uşurinţă de echipele private, care, cu acest model, pot sărbători succese pe mapamond ca ambasadori ai BMW Motorsport.”

Calitatea de top şi standardele de siguranţă, manevrabilitatea excelentă şi costurile reduse de exploatare au fost premisele la începerea dezvoltării BMW M4 GT4. Întregul tren de rulare, inclusiv electronica, vor fi preluate de la BMW M4 Coupé. Capota din fibră de carbon vine de la BMW M4 GTS, iar BMW M4 GT4 va avea uşi din fibră de carbon, un spliter frontal şi aripă spate speciale pentru motorsport, precum şi sistem de evacuare de curse. Scaunele, frânele şi pedalierul utilizează soluţii transferare de la BMW M6 GT3.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.