Home Știri Două exponate Țiriac Collection au fost premiate la Concursul de Eleganță

Două exponate Țiriac Collection au fost premiate la Concursul de Eleganță

de

Exponatele Țiriac Collection au beneficiat din nou de recunoaștere și apreciere din partea juriului și a publicului, în cadrul celei de-a IV-a ediții a Concursului de Eleganță de la Sinaia.

Alvis Speed 25 Long Bonnet

Alvis Speed 25 Long Bonnet

Mașinile înscrise în competiție de către reprezentanții Țiriac Collection au fost Rolls-Royce Phantom III și Delahaye 135 MS. Astfel, juriul prezidat de Corrado Lopresto, cel mai important colecționar italian de vehicule istorice, a acordat exponatului Rolls-Royce Phantom III locul 1 la categoria Antebelice Saloon, precum și premiul pentru cea mai bună restaurare. De asemenea, Delahaye 135 MS a ocupat locul 2 în cadrul categoriei Postbelice Coupé.

Top 10 mașini de epocă din România

Exponatele Țiriac Collection au fost premiate și în cadrul ediției de anul trecut a Concursului de Eleganță de la Sinaia. Rolls-Royce Phantom II Sedanca DeVille a câștigat locul 1 la categoria Antebelice Saloon, iar Alvis Speed 25 Long Bonnet Special, singurul încă existent din cele două produse, s-a clasat pe locul 1 la categoria Antebelice Coupé.

În această vară, galeria Țiriac Collection este deschisă publicului în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10.00–20.00. Vizitatorii vor regăsi peste 30 de mărci auto și moto renumite, precum Jaguar, Bentley, Jensen, Lancia, Pontiac, Mercedes-Benz, Rolls-Royce, Cadillac, Chevrolet, Maserati, Aston Martin, Harley-Davidson și Indian Scout.

Țiriac Collection are noi exponate

Prețul unui bilet de intrare este 15 lei. Copiii cu vârsta de până la 6 ani inclusiv au acces gratuit, iar elevii care doresc să viziteze galeria în cadru individual, precum și studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 50% la achiziționarea biletelor, în baza carnetului valid de elev, student, respectiv pensionar. Fondurile obținute din vânzarea biletelor sunt utilizate în vederea susținerii proiectelor caritabile.

Delahaye 135 MS
Rolls Royce Phantom II
Rolls Royce Phantom III

Articole similare

Comentarii închise.