Home Știri Echipa României, pe locul 2 la Campionatul Mondial de Service Audi

Echipa României, pe locul 2 la Campionatul Mondial de Service Audi

de

În cadrul competiției Audi Twin Cup 2013, echipa României Autoworld Cluj-Napoca a reușit să se claseze pe cea de-a doua treaptă a podiumului, dând dovadă de un înalt grad de pregătire și competență.

Audi Autoworld Cluj Napoca

Din dorința de a menține satisfacția clienților la un nivel cât mai ridicat, Audi organizează nu doar programe de perfecționare a angajaților, ci și concursuri pentru a vedea cine și-a însușit cel mai bine cunoștințele. Cel mai important dintre acestea este Audi Twin Cup, care evaluează echipele tehnice şi de consilieri service atât din punctul de vedere al performanţei în interacţiune personală cu clientul, cât şi în zona de diagnosticare şi reparare a autovehiculelor. La ediția din acest an, desfășurată la Barcelona, au luat parte nu mai puțin de 73 de echipe din 40 de țări.

Test: Audi A3 Sportback

„Independent de inovaţiile tehnice, service-ul este şi rămâne o afacere prosperă datorită angajaţilor. În spatele performanţei fiecărui atelier se află angajaţi dedicaţi, care se menţin la standarde înalte. Prin acest campionat mondial, promovăm importanţa colaborării între consilierii service şi tehnicienii Audi la nivelul dealerului. Datorită acestei bune colaborări, satisfacţia clienţilor faţă de service-ul nostru creşte continuu, la nivel mondial, în ultimii ani“, a declarat Bernd Hoffmann, director executiv Service/Piese Originale Audi AG.

Echipa Autoworld Cluj-Napoca, formată din Stelian Bompa, Călin Coldea, Andrei Pascu şi Ștefan Kallo, a realizat o performanţă impresionantă prin obținerea locului 2 în clasamentul final, podiumul fiind completat de echipa din Coreea de Sud, pe locul 1, și de cea din SUA, pe locul 3.

Audi Sport Quattro Concept

„Anul acesta, din nou, echipa Autoworld Cluj-Napoca a urcat numele României pe podium, câştigând locul 2 la prestigiosul concurs mondial Audi Twin Cup. Sigur că nu este o întâmplare: e profesionalismul, perseverenţa şi exigenţa fiecărui membru al echipei, alături de motivaţia puternică a întregii echipe de a-şi afirma valoarea. Vă mulţumim şi vă felicităm domnule Stefan Kallo, domnule Stelian Bompa, domnule Andrei Pascu şi domnule Calin Coldea. Ne faceţi cinste“, a precizat dr. ing. Iuliu Kolozsvári, director After Sales Porsche România.

Audi Twin Cup

Articole similare