Home Știri Ford Focus ST facelift a fost surprins pe Nurburgring

Ford Focus ST facelift a fost surprins pe Nurburgring

de

Noua versiune a hot hatchului compact marca Ford a fost surprins în timpul testelor desfășurate pe circuitul Nürburgring.

Spy-Shots of Cars

Ford Focus ST este unul dintre cele mai incitante hot hatchuri existente la ora actuală pe piață, dar imaginea sa pare să nu mai fie în acord cu noul limbaj de design al constructorului. În consecință, el va trece în curând printr-un ușor facelift cu ocazia căruia va fi adoptată noua grilă foarte generoasă a radiatorului, care caracterizează, mai nou, toate modelele marca Ford.

Celelalte particularități al lui ST, precum evacuarea centrală, jantele de dimensiuni mari, pragurile coborâte sau garda la sol micșorată, vor rămâne în schimb la fel.

Ford a produs două milioane de motoare EcoBoost

Legat de partea tehnică și, în special, de motorizare, nu sunt cunoscute deocamdată prea multe detalii. Sub capotă, vom regăsi același propulsor EcoBoost de 2,0 litri a cărui putere ar putea fi ușor majorată față de cei 250 CP dezvoltați în prezent. De asemenea, și în ceea ce privește consumul de combustibil sau emisiile poluant așteptăm ceva îmbunătățiri.

Ford Mondeo Vignale Concept

Ford Focus ST facelift este așteptat la vânzare în prima parte a anului viitor, iar prezentarea oficială ar putea avea loc până la sfârșitul acestui an. Cât despre prețuri, nu ar trebui să fie diferențe notabile față de valorile afișate acum.

Articole similare

Comentarii închise.