Home Știri Ford ne pregătește o surpriză – Focus RS redivivus!

Ford ne pregătește o surpriză – Focus RS redivivus!

de

Imaginile par să confirme ceea ce până acum era doar un zvon – Ford lucrează intens la o nouă generație Focus RS. Mașina ar putea apărea pe piață odată cu faceliftul lui Focus.

Spy-Shots of Cars

Vechiul Focus RS, care a poposit o scurtă perioadă și la noi în redacție, s-a dovedit a fi o mașină cu adevărat impresionantă. O lungă perioadă a părut că versiunea RS a lui Focus II nu va avea un succesor, dar acum Ford se pare că ne pregătește o surpriză, și încă una foarte plăcută. În imaginile-spion surprinse într-o benzinărie apare un Focus generația a III-a cu grilă față impozantă și body-kit preluat de la ST.

Spy-Shots of Cars

Avem de-a face cu primul test mule pentru noul Focus RS, iar modelul din imagini prefigurează inclusiv un viitor facelift pentru Ford Focus. Odată cu acest facelift, versiunea RS va fi disponibilă la vânzare, strategia fiind similară cu cea aplicată de Ford în cazul noii Fiesta ST, lansată recent.

Ford Fiesta ST

Propulsia va fi asigurată de un monstru de 350 CP, putere obținută dintr-o cilindree de 2,3 l. Tracțiunea va fi tot față, RS nu va primi tracțiune integrală, spun sursele noastre.

Spy-Shots of Cars

Articole similare