Home Știri Schimbare la vârful Mercedes-Benz România

Schimbare la vârful Mercedes-Benz România

de

Începând cu data de 1 iunie 2013, conducerea Mercedes-Benz România va fi preluată de Boris Billich, actualul CEO, Michael Grewe, urmând să preia funcția de CEO al Mercedes-Benz Thailanda.

Boris Billich

Cunoştinţele lui Boris Billich despre România, ca ţară şi ca piaţă, au fost clădite într-o lungă perioadă de timp. Primul său contact cu România a avut loc în 1994, când a fost numit Market Manager pe segmentul de autoturisme şi autovehicule comerciale uşoare în Europa Centrală şi de Est. Până în 2004, Billich a coordonat activitățile de formare şi consolidare a business-ului de autovehicule comerciale uşoare Mercedes-Benz în România.

Noul CEO Mercedes-Benz România dispune de o vastă experienţă în cadrul Departamentului de vânzări, acumulată atât la sediul central din Germania, cât şi în cadrul sucursalelor din Emiratele Arabe Unite, Republica Cehă şi Rusia, unde în prezent ocupă poziţia de CEO Mercedes-Benz Truck Vostok.

Michael Grewe

Michael Grewe

Michael Grewe se declară mulţumit de faptul că a reuşit să menţină reţeaua de retail în formulă completă la nivel naţional. „Să fim apreciați pentru ceea ce suntem, ceea ce facem şi pentru contribuţiile noastre, de către oameni din exteriorul companiei, mă face să mă simt extrem de mândru“, a declarat Grewe.

Articole similare