Home Știri Honda lansează Jazz Hybrid în România

Honda lansează Jazz Hybrid în România

de

Honda Jazz Hybrid, unul dintre cele mai versatile modele din segmentul său, este disponibilă, din această toamnă, şi în România.

Honda Jazz Hybrid

Honda Jazz Hybrid

Honda Jazz Hybrid este disponibilă în reţeaua dealerilor Honda la un preţ de la 14.190 de euro fără TVA, pentru echiparea superioară Elegance, cu plafon panoramic. Din octombrie, modelul Jazz Hybrid vine echipat şi cu anvelope de iarnă cadou şi poate fi achiziţionat cu finanţare în leasing, cu dobândă începând de la 0,99%/an.

În 2015, Honda Trading va lansa cinci noi modele, prezentate în cadrul Salonului auto de la Paris: Honda HR-V, un SUV de dimensiuni mici, anunțat în premieră în Europa, noul Jazz, cu un nou design exterior, Civic Type-R, dar şi facelifturi ale gamelor Civic, la nivelul designului interior şi exterior, şi CR-V, care va fi disponibil cu o altă motorizare.

Viitoarea Honda Jazz a fost lansată la Paris

Noua gamă de modele va primi şi patru noi motorizări, parte a tehnologiei Honda EarthDreams, după cum urmează: un motor diesel de 1,6 litri şi 160 CP, disponibil pe modelul CR-V facelift, un motor pe benzină de 1,5 litri, pentru  HR-V, un motor turbo pe benzină de 2,0 litri şi minim 280 de CP, pentru  Civic Type-R, şi un motor pe benzină de 1,3 litri, pentru noua generație Jazz.

Importatorul estimează o cifră de afaceri de 14 milioane de euro în 2014, în creştere cu 10% faţă de 2013. Cifra se bazează pe o creştere a vânzărilor de maşini de 10%, corespunzătoare unui număr de 560 de automobile comercializate pe parcursul întregului an. Pentru 2015, compania îşi propune o creştere a cifrei de afaceri şi a vânzărilor asemănătoare cu cea  din 2014 şi păstrarea cotei de piaţă.

Articole similare