Home Motorsport Hyundai anunță numele diviziei de performanță – N

Hyundai anunță numele diviziei de performanță – N

de

Constructorul coreean Hyundai a anunțat în mod oficial numele diviziei sale de performanță și a  prezentat mașina care va concura în WRC.

i20 WRC Three Quarter Front

Hyundai i20 WRC

Hyundai i20 WRC a fost prezentat publicului în mod oficial. Acesta este modelul cu care Hyundai va concura în WRC în sezonul din 2014. Totodată, coreenii au anunțat și numele diviziei lor de performanță. Aceasta se va numi “N”, de la prima literă a orașului în care Hyundai are sediul central, Namyang.

Hyundai i20 WRC apare în jocul Real Racing 3

Primul model care va purta denumirea “N” este chiar mașina de competiție i20 WRC. La fel a procedat și Volkswagen cu al său Polo R WRC. În anii următori vor apărea mai multe modele de serie ce vor fi însoțite de litera “N”, urmând ca gama Hyundai să profite de pe urma capitalului de imagine pe care îl va aduce divizia de performanță.

O altă surpriză pregătită de coreeni a fost reîntoarcerea Shell ca sponsor în WRC. Mașina de competiție i20 WRC va folosi uleiul Shell Helix Ultra.  

Anul 2014 reprezintă pentru Hyundai un moment extrem de important, odată cu întoarcerea în WRC. Pentru a pregăti această mutare, coreenii dezvoltat un nou centru de teste la Nurburgring, care va fi folosit inclusiv pentru mașinile de serie. 

Articole similare

Comentarii închise.