Home Motorsport Hyundai, două echipe în WRC

Hyundai, două echipe în WRC

de

Cea de-a doua echipă cu care Hyundai va concura în WRC va fi înregistrată sub licența Hyundai Motorsport N, iar Hyundai Mobis va fi principalul partener.

i-20-wrc_Side (4)

Echipajul compus din pilotul Hayden Paddon și copilotul John Kennard va demara campania de anul acesta în Raliul Suediei și va concura pentru noua echipă Hyundai Mobis World Rally Team la toate celelalte etape rămase în calendar. Pilotul oficial de teste Kevin Abbring va concura și el în cel puțin patru etape din WRC pentru echipa  Hyundai Mobis World Rally, cu o a patra mașină.

Chiar dacă va concura cu două echipe în 2015, așa cum a fost cazul și în sezonul trecut, Hyundai Motorsport va gestiona toate mașinile din aceeași zonă operaționalăaflată în parcul de service, utilizând aceeași echipă de ingineri și mecanici.

„Suntem încântați că Hyundai Mobis este partenerul principal pentru a doua echipă și că la Raliul Suediei vom avea o a treia mașină pentru Hyundai Mobis World Rally Team. Hayden Paddon este pilotul principal și va concura alături de Hyundai Shell World Rally Team la toate celelalte etape din acest sezon. Ne bucurăm că putem să-i oferim o șansă și lui Kevin Abbring, pilotul nostru de teste, de a participa la câteva etape din WRC anul acesta, tot pentru Hyundai Mobis World Rally Team. Avem în plan participarea la patru etape cu Kevin, dar încă nu am stabilit exact care vor fi acestea. În timp ce echipa Hyundai Shell World Rally va continua competiția, așa cum a făcut și la Monte-Carlo, echipa a doua va oferi ocazia unor tinere talente să-și demonstreze potențialul în WRC, un angajament pe care ni l-am asumat atunci când am decis să ne implicam în această competiție“, a declarat Michel Nandan, directorul echipei.

i-20-wrc_Front-High (1)

Articole similare