Home Știri Hyundai i20 schimbă generația. Primele imagini-spion

Hyundai i20 schimbă generația. Primele imagini-spion

de

Hyundai i20, model ce a primit un facelift în 2012 la Geneva, va schimba anul acesta generația. Mașina va fi o rupere completă de trecut.

Hyundai i20

Hyundai i20

Ofensiva coreenilor în Europa continuă cu noul Hyundai i20. Primele imagini-spion în care apare viiitoarea generație ne arată că i20 va fi o revoluție pentru Hyundai. Față de vechiul model, noul i20 va adopta o serie de elemente stilistice de la i10.

Hyundai ix25, imagini-spion

Prototipul lui i20 a fost surprins în teste efectuate pe zăpadă în nordul Europei. Cele mai evidente modificări sunt grila față, stopurile redesenate și apariția unui mic eleron la partea posterioară. În plus, i20 va avea semnalizatoare încorporate în oglinzi.

SKF devine furnizor pentru Hyundai

Noul i20 va crește și în dimensiuni pentru a se distanța de i10, care la rândul său a suferit o cură de “îngrășare”. Spațiul interior va crește cu această ocazie, în special pentru pasagerii din spate. Opțiunile de motorizări vor fi două pe benzină și două diesel. La baza gamei va fi un trei cilindri în linie de 1,0 l, iar cel de-al doilea propulsor pe benzină va fi cel de 1,25 l. Gama de motorizări a lui i20 va fi completată de două diesel-uri, unul de 1,1 l, foarte economic dar lipsit de putere, și de unul cu o cilindree ce se ridică la 1,4 l.

Articole similare

Comentarii închise.