Home Știri BMW X1, imagini-spion

BMW X1, imagini-spion

de

Cea de-a doua generație BMW X1 este testată intens în Țările Nordice. Noul model va fi mai mare și va avea tracțiune față.

Spy-Shots of Cars

În ciuda camuflajului riguros, noile proporții ale lui BMW X1 sugerează clar o creștere a dimensiunilor exterioare. Totuși, raportat la lungimea totală a mașinii, ampatamentul pare a fi ceva mai scurt, ca de altfel și capota motorului. Pe de altă parte, înălțimea superioară a pavilionului și spatele cu o linie similară breakurilor vor îmbunătăți spațiul destinat pasagerilor și bagajelor. Detaliile de design vor fi ceva mai elaborate și mai agresive, în încercarea de a împăca mai bine caracterul practic cu sportivitatea și o imagine de life-style.

BMW Seria 4 Gran Coupe se prezintă

Toate aceste modificări vin în contextul utilizării noii platforme tehnice UKL, regăsită inclusiv la noul Mini Cooper și BMW Seria 2 Active Tourer. Astfel, modelele de bază vor beneficia de tracțiune exclusiv față, cea integrală fiind oferită opțional doar pentru versiunile puternice. De asemenea, motorizările vor trece printr-o mică revoluție, noua gamă fiind formată preponderent din noile propulsoare bazate pe cilindrul unic de 0,5 litri. Deci, versiunea 18i va avea sub capotă motor cu trei cilindri de 1,5 l și 136 CP, în timp ce 25i va dispune de patru cilindri și va dezvolta în jur de 230 CP. Amatorii dieselurilor vor avea la dispoziție o unitate de 2 litri. Ulterior, gama va fi extinsă cu mai multe versiuni de motorizare, pe măsură ce acestea vor fi acomodate platformei tehnice UKL.

Faruri cu LASER pentru BMW i8

Cel mai probabil, noua generație va debuta în 2015, un prototip premergător fiind așteptat la Salonul auto de la Paris din această toamnă.

Articole similare

Comentarii închise.