Home Știri Hyundai i40 facelift, imagini-spion

Hyundai i40 facelift, imagini-spion

de

Aflat pe piață de trei ani, Hyundai i40 se pregătește pentru faceliftul de la mijlocul vieții. Noua versiune va debuta anul viitor.

Spy-Shots of Cars

Dezvoltat în Europa, special pentru clienții europeni, Hyundai i40 a atras atenția încă de la lansare prin designul său elaborat. Acum, după ce liniile modelului sud corean s-au încetățenit deja în peisajul automobilistic, se pare că este momentul pentru o ușoară schimbare. Aceasta va viza în special grila radiatorului, care, conform unor surse, se pare că va păstra forma hexagonală, dar va deveni mai proeminentă și va integra cinci linii orizontale, oarecum în genul grilei Singleframe de la Audi. Totodată, spoilerele și blocurile optice vor fi redesenate. Având în vedere camuflajul riguros al mașinii surprină în teste, singura certitudine legată de înfățișarea lui i40 facelift se pare că vine din zona luminilor de zi cu leduri, a căror formă nu se va schimba. La interior ne așteptăm la o imbunătățire a finisajelor și adoptarea unor sisteme noi de siguranță și confort.

Noul Hyundai i20

În ceea ce privește motorizările, se pare că nu vor apărea surprize importante, însă ne putem aștepta la mici îmbunătățiri legate de performanțe sau consumul de combustibil și emisiile poluante. În continuare, clienții vor avea la dispoziție dieselul 1.7 CRDI în două trepte de putere, precum și mai multe propulsoare alimentate cu benzină, cu injecție directă. Trendul downsizingului se pare că nu va acapara și modelul sud coreean, niciun motor turbo cu cilindree mică nefiind anunțat nici măcar la nivel de zvon.

Noul Hyundai i40 are toate șansele să fie prezentat în primăvara anului viitor, în cadrul Salonului auto de la Geneva, debutul comercial urmând la scurt timp după.

Articole similare