Home Știri Hyundai Intrado, noi imagini oficiale

Hyundai Intrado, noi imagini oficiale

de

Hyundai Intrado este cel mai nou concept al coreenilor pe care îl vom putea vedea la Geneva. Hyundai prezintă primele imagini oficiale ce dezvăluie integral modelul.

hyundai-intrado-concept-1

Hyundai Intrado

Hyundai Intrado este un concept care prefigurează viitoarele modele ale mărcii. Unul dintre acestea ar putea fi chiar un SUV de mici dimensiuni, care să intre în luptă directă cu Nissan Juke și Peugeot 2008.

Hyundai i20, primele imagini-spion cu viitoarea generație

Autovehiculul este propulsat de o nouă generaţie a sistemului cu pilă de combustibil care utilizează hidrogenul drept combustibil. Noul sistem este mai mic şi mai uşor decât cel care, astăzi, echipează Hyundai ix35 Fuel Cell. Interiorul futurist are ca punct central consola mediană cu doar câteva butoane și ceasurile de bord afișate pe un display LCD.

Hyundai prinde rădăcini în Europa

Hyundai Intrado prefigurează şi designul Fluidic Sculpture 2.0, cel mai nou limbaj de design al mărcii coreene. Intrado a fost dezvoltat în principal la centrul R&D din Rüsselsheim, Germania. Numele său provine din domeniul aviaţiei şi desemnează partea inferioară a aripii avioanelor, cea care creează portanța şi permite ridicarea de la sol.

Articole similare

Comentarii închise.