Home Știri Hyundai ix35, imagini-spion

Hyundai ix35, imagini-spion

de

Deși actualul model nu duce deloc lipsă de popularitate, viitoarea generație Hyundai ix35 se pregătește intens să intre în scenă.

Hyundai ix35 Bonus image 02A

După ce a fost surprinsă în timpul unei sesiuni de teste desfășurată în climat hibernal, viitoarea generație Hyundai ix35 a trecut la extrema cealaltă în privința locului de antrenament. Zărit de data aceasta într-o zonă deșertică din SUA, SUV-ul sud-coreean lasă la vedere ceva mai multe elemente de design. Astfel, acum devine clar că aspectul va fi cât se poate de similar cu al fratelui  mai mare Santa Fe. Deci, vom avea aceeași grilă haxagonală, faruri cu o formă similară și un profil asemănător al caroseriei.

Hyundai Intrado prefigurează evoluția limbajului de design al mărcii

Având în vedere că gama Hyundai ar putea primi în viitorul apropiat un nou model SUV subcompact, sub titulatura ix25, ne așteptăm ca dimensiunile noii generații ix35 să crească ușor. În schimb, gama de propulsoare nu va suferi modificări importante. Probabil, accentul va cădea pe aceleași dieseluri cu cilindreea de 1,6 și 2 litri, oferta fiind completată de versiuni alimentate cu benzină, de 1,6, 2 și 2,4 litri, cea din urmă destinată preponderent pieței americane. De asemenea, vor exista atât versiuni 4×2, cât și 4×4, transmisia automată fiind oferită opțional pentru anumite motorizări.

Reportaj: O tură cu Hyundai ix35

Este posibil ca versiunea alimentată cu hidrogen a actualei generații să se regăsească și în cazul viitorului Hyundai ix35, dar deocamdată nu este nimic sigur. Se preconizează că prezentarea noului model va avea loc în prima parte a anului viitor, debutul comercial urmând la scurt timp după aceea.

Articole similare

Comentarii închise.