Home Știri Hyundai, noul sediu unde sunt dezvoltate mașinile pentru WRC

Hyundai, noul sediu unde sunt dezvoltate mașinile pentru WRC

de

Recent, a fost inaugurat sediul Hyundai Motorsport GmbH. Situat în Alzenau, Germania, acesta se întinde pe o suprafață de 8.200 m².

Sediul_Hyundai-Motorsport

Hyundai Motorsport GmbH a început să funcționeze la capacitate completă anul acesta și deja are o echipă formată din 50 specialiști WRC, care provin din 11 țări. Facilitatea Hyundai Motorsport, care reconfirmă angajamentul Hyundai Motor față de Europa, este localizată în Alzenau și se afla la 50 de kilometri distanță față de Centrul Tehnic European și de Design Hyundai din Russelsheim, precum și în apropierea sediului Hyundai Motor Europa din Offenbach. De asemenea, pe parcursul acestui an, Hyundai Motor va inaugura un centrul de testare a autovehiculelor, localizat în Nürburgring.

Hyundai i20 WRC, primele teste

La inaugurarea noului sediu, Vicepresedintele Executiv și COO al Hyundai Motor Company Tak Uk Im a declarat: “Acest moment este foarte important pentru Hyundai Motor Company. Sarbătorim inaugurarea noului sediu Hyundai Motorsport și, totodată, dorim să reiterăm angajamentul nostru pentru optimizarea constantă a performanțelor modelelor Hyundai”.

Hyundai ix35 Fuel Cell, primul vehicul produs în serie alimentat cu hidrogen

Directorul echipei Hyundai Motorsport, Michel Nandan, a  adăugat: “Inaugurarea acestei facilități reprezintă o etapă importantă în procesul de dezvoltare a echipei motorsport. Am acceptat o provocare pe mai departe, iar acum dispunem de facilitatea ideala pentru a ne pregăti”.

Sediul_Hyundai-Motorsport.

Articole similare

Comentarii închise.